Cancerul a facut-o sa arate in ultimul hal si, pana la urma, si-a amputat mana. Lupta sinistra pe care a dus-o la doar 21 de ani

de: D. C.
27 04. 2018, 11:48

Cancerul a facut-o sa arate in ultimul hal si sa-si amputeze mana. Joy Arcilla este o adolescenta de 21 de ani care s-a luptat ani buni cu o forma extrem de agresiva si rara de cancer. Bratul ei stang a ajuns sa fie extrem de umflat, iar tumora se extindea rapid, moment in care a fost amputat total bratul.

In 2012 i-a aparut o mica rana pe brat, dar nu i-a dat importanta crezand ca este vorba despre o muscatura a unui tantar. Pe masura ce a crescut, umflatura incepuse sa o ingrijoreze pe adolescenta si a mers la doctor. Acolo, diagnosticul a fost rapid si crunt: cancer osos.

A suferit o operatie chirurgicala in 2013, apoi de-a lungul anilor a facut mai bine de 17 sedinte lungi de chimioterapie. Tratamentul a slabit-o enorm, astfel incat intr-un final a decis sa ii fie amputat total bratul.

La doar 16 ani a fost diagnosticata cu cancer osos si a inceput o lupta de 5 ani care, intr-un final s-a terminat intr-un mod oarecum fericit. De fiecare data cand inceta tratamentul cu citostatice, orice alt tratament revolutionar sau alternativ pe care l-a incercat, tumora revenea.